NL FR EN

CONSULTATIES:


Wij werken enkel nog  op afspraak.

U kan een afspraak maken door te bellen naar de praktijk (02/465.75.06) of via de website.


Indien u telefonisch een afspraak neemt, mogen wij u dan vragen dit vóór 10 u 's morgens te doen.
Zo kunnen de dokters hun dagplanning zo goed mogelijk op de vraag afstellen. Uiteraard kan u ook in de namiddag afspraak nemen voor dringende problemen! Neem hiervoor contact met ons op.
Wij zullen samen bekijken wanneer één van ons u kan ontvangen.


HUISBEZOEKEN:

Indien u zich echt niet kan verplaatsen, kan de dokter bij u thuis langskomen. Gelieve huisbezoeken telefonisch aan te vragen vóór 10u 's morgens.

_______________________________________________________________________________________________________________________________


Secretariaat

Wij werken met een telesecretariaat , een secretariaat op afstand . De telefonisten van het telesecretariaat beantwoorden uw oproepen van 8u tem 19 u . Zij helpen u graag om een afspraak te maken bij één van de drie artsen, voor allerlei inlichtingen en administratieve vragen. Buiten deze werkuren  komt u terecht bij de wachtdienst .

Eén praktijk, drie dokters

Onze praktijk is een groepspraktijk met drie artsen: Dr Deleenheer, Dr Moelants en onze huisarts in opleiding. Dit wil zeggen dat de medische dossiers gemeenschappelijk zijn. Elke dokter van onze praktijk kan uw dossier dus raadplegen indien dit nodig blijkt. Indien één van de artsen afwezig is wegens vakantie of om andere redenen, is er een andere dokter beschikbaar.

Resultaten en beeldvorming

Voor resultaten van bloednames, zal uw dokter u zeggen wanneer u best terugbelt. Resultaten van beeldvorming (radiografie, echografie, scan,...) kunnen wij helaas niet telefonisch doorgeven. De dokters zullen deze documenten samen met u bekijken bij de volgende raadpleging. Alleen op deze manier kunnen wij voldoende kwaliteit van zorg leveren.

Mee te nemen naar de raadpleging

Voor een vlot verloop van de raadpleging, vragen wij u volgende documenten bij de hand te houden wanneer u op consultatie komt: 
- Vignetten mutualiteit
- Identiteitskaart
- Medische kaart OCMW (indien dit het geval is)
- Medicatielijst (indien u die niet heeft, vraag dit dan aan uw arts)

Globaal Medisch Dossier (GMD)

Een GMD betekent dat u ons aanduidt om al uw medische gegevens te verzamelen. Zo zullen we de verslagen van de consultaties bij de specialist opvragen en zullen we u ook een verwijsbrief meegeven indien u de specialist moet zien. Het aanmaken of verlengen van een GMD is gratis. U zal iets meer terugbetaald krijgen van de mutualiteit voor raadplegingen en huisbezoeken. Een GMD dat afgesloten werd bij één van de dokters, is ook geldig bij de andere dokters van de praktijk. Indien u verhuist of van huisarts wil veranderen, geven we uw dossier door aan uw nieuwe huisarts.

Opleiding

Onze praktijk is door de unversiteiten erkend als opleidingspraktijk voor toekomstige huisartsen . Er zullen dan ook af en toe studenten geneeskunde een deel van hun stage komen volgen. Dit jaar is dit Dr Vanderstraeten . Zij is reeds arts en specialiseert zich in onze praktijk in de huisartsgeneeskunde .